Schermen en zeilen verenigen zich voor een dag.

  • Author: Ice
    Date: wo, 11/02/2004 - 02:00

LA TRINITÉ° (FRA) - De Franse olympische schermster Laura Flessel heeft zopas de Orange 2 catamaran gedoopt. Bruno Peyron en zijn crew zal binnenkort de Orange 2 catamaran de strijd ingooien om het huidige Jules Vernes Record in hun kamp te houden.

Tip: op de vernieuwde website van de Orange 2 kan je de recordpoging goed volgen, waaronder ook die van Geronimo & Cheyenne (ex Playstation).

Foto’s © G.Martin-Raget

Naar de Orange 2 website:
www.catamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: