Schermen en zeilen verenigen zich voor een dag.

  • Author: Ice
    Date: wo, 11/02/2004 - 02:00

LA TRINITÉ° (FRA) - De Franse olympische schermster Laura Flessel heeft zopas de Orange 2 catamaran gedoopt. Bruno Peyron en zijn crew zal binnenkort de Orange 2 catamaran de strijd ingooien om het huidige Jules Vernes Record in hun kamp te houden.

Tip: op de vernieuwde website van de Orange 2 kan je de recordpoging goed volgen, waaronder ook die van Geronimo & Cheyenne (ex Playstation).

Foto’s © G.Martin-Raget

Naar de Orange 2 website:
www.catamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: