Schermen en zeilen verenigen zich voor een dag.

  • Author: Ice
    Date: wo, 11/02/2004 - 02:00

LA TRINITÉ° (FRA) - De Franse olympische schermster Laura Flessel heeft zopas de Orange 2 catamaran gedoopt. Bruno Peyron en zijn crew zal binnenkort de Orange 2 catamaran de strijd ingooien om het huidige Jules Vernes Record in hun kamp te houden.

Tip: op de vernieuwde website van de Orange 2 kan je de recordpoging goed volgen, waaronder ook die van Geronimo & Cheyenne (ex Playstation).

Foto’s © G.Martin-Raget

Naar de Orange 2 website:
www.catamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: