Schermen en zeilen verenigen zich voor een dag.

  • Author: Ice
    Date: wo, 11/02/2004 - 02:00

LA TRINITÉ° (FRA) - De Franse olympische schermster Laura Flessel heeft zopas de Orange 2 catamaran gedoopt. Bruno Peyron en zijn crew zal binnenkort de Orange 2 catamaran de strijd ingooien om het huidige Jules Vernes Record in hun kamp te houden.

Tip: op de vernieuwde website van de Orange 2 kan je de recordpoging goed volgen, waaronder ook die van Geronimo & Cheyenne (ex Playstation).

Foto’s © G.Martin-Raget

Naar de Orange 2 website:
www.catamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: