Nieuwe website Max Fun 25

De Max Fun klasse gaat alweer het 5e seizoen in dit jaar. Met een aantal nieuwe boten erbij zal er met 23 boten gestreden worden om het overall-klassement.
Afgelopen jaar waren er telkens minimaal 10 schepen aan de start, waarbij 15/16 boten geen uitzondering was. Voor dit seizoen hebben er al 20 schepen zich ingeschreven voor het Open Nederlands Kampioenschap welke in september in Enkhuizen gevaren zal worden.

De Max Fun 25 breidt zich ook uit naar Engeland, alwaar van de Max Fun 35 reeds een aantal verkocht is.

Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website www.maxfun25.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: