Swan 45 klasse maakt haar debuut tijdens Primo Cup

  • Author: Ice
    Date: do, 12/02/2004 - 02:00

MONACO - Deze maand zal de 20ste verjaardag van de Primo Cup gevierd worden met de komst van de Swan 45 klasse. Dit evenement wordt ook de nieuwe start van de Swan 45 klasse in het Mediterranean Area Racing Circuit 2004. Dit weekend wordt er voor het eerst geracet van 13 tot 15 februari.
De startgroepen van de Primo Cup zal de Swan’s samen met de Farr 40’s aan de startlijn brengen. Terwijl de kleinere klassen zoals Melges 24 & Mumm 30 een aparte groep blijven.

Het Swan 45 circuit zal bestaan uit 6 evenementen met de Primo Cup als insteek voor deze klasse. Het volgende evenement is de Zegna Trohy (ITA) in de maand mei met daarop volgend het Mediterranean Area Championship in het prachtig gelegen Porquerolles (FRA). De Sardinia Rolex Cup heeft ook de hand uitgestoken ter invitatie van deze klasse, dit brengt de ganse vloot dan weer helemaal in Porto Cervo.

Meer info:
www.yacht-club-monaco.mc

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: