Het KBYV stelt haar gereanimeerde website voor

  • Author: Ice
    Date: za, 14/02/2004 - 02:00

GENT (BEL) - Het Koninklijk Belgisch jachtingverbond (KBYV) stelde gisteren op de Belgian Boat show haar volledig vernieuwde Nederlandstalige website voor. Met de eigengemaakte slogan "Athene, here we come. Athene, HERE WE ARE. luiden ze hun reanimatie in.
Met evenveel fierheid kondigde de voorzitter van het KBYV Jean Proot nog nieuwer nieuws aan, hij lanceerde samen met de website het nieuwe logo van het KBYV-FRBY

Stel ik mij toch de vraag waar het Franstalige FRBY gebleven is. Op de website is nog niet veel tweetaligheid op te merken. Misschien gaan deze twee een apart informatiebeleid voeren? De tijd zal het ons leren.

Hopelijk gaat deze herstart niet van korte duur zijn en profileren de grondleggers zich als echte webmasters. Hier en daar moeten ze nog wat links en lettertypes aan de praat krijgen maar het geheel ziet er alvast veelbelovend uit (lees: ze gebruiken ook de php scripttaal). Het kan een goed instrument worden.

De Clubracer redactie wenst hen alvast veel plezier en succes met het bespelen van hun jongste spruit.

Men zege het voort:
www.belgiansailing.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: