Jules Verne Trophy | dynamische wereldkaart online

  • Author: Ice
    Date: do, 19/02/2004 - 02:00

De webmasters van Adonnante.com hebben een dynamische wereldkaart gemaakt waar je elke deelnemer en recordjager van de Jules Verne Trofee life kan volgen. Momenteel zijn dit Cheyenne, Orange 2 en Geronimo.
Je kan met de verschillende select-knopjes zelfs de routes van hun voorgangers vergelijken; Orange in 2002 en Sport Elec in 1997.

Naar de kaart: www.adonnante.com/carto.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: