Jules Verne Trophy | dynamische wereldkaart online

  • Author: Ice
    Date: do, 19/02/2004 - 02:00

De webmasters van Adonnante.com hebben een dynamische wereldkaart gemaakt waar je elke deelnemer en recordjager van de Jules Verne Trofee life kan volgen. Momenteel zijn dit Cheyenne, Orange 2 en Geronimo.
Je kan met de verschillende select-knopjes zelfs de routes van hun voorgangers vergelijken; Orange in 2002 en Sport Elec in 1997.

Naar de kaart: www.adonnante.com/carto.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: