Jules Verne Trophy | dynamische wereldkaart online

  • Author: Ice
    Date: do, 19/02/2004 - 02:00

De webmasters van Adonnante.com hebben een dynamische wereldkaart gemaakt waar je elke deelnemer en recordjager van de Jules Verne Trofee life kan volgen. Momenteel zijn dit Cheyenne, Orange 2 en Geronimo.
Je kan met de verschillende select-knopjes zelfs de routes van hun voorgangers vergelijken; Orange in 2002 en Sport Elec in 1997.

Naar de kaart: www.adonnante.com/carto.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: