Jules Verne Trophy | dynamische wereldkaart online

  • Author: Ice
    Date: do, 19/02/2004 - 02:00

De webmasters van Adonnante.com hebben een dynamische wereldkaart gemaakt waar je elke deelnemer en recordjager van de Jules Verne Trofee life kan volgen. Momenteel zijn dit Cheyenne, Orange 2 en Geronimo.
Je kan met de verschillende select-knopjes zelfs de routes van hun voorgangers vergelijken; Orange in 2002 en Sport Elec in 1997.

Naar de kaart: www.adonnante.com/carto.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: