Jules Verne Trophy | dynamische wereldkaart online

  • Author: Ice
    Date: do, 19/02/2004 - 02:00

De webmasters van Adonnante.com hebben een dynamische wereldkaart gemaakt waar je elke deelnemer en recordjager van de Jules Verne Trofee life kan volgen. Momenteel zijn dit Cheyenne, Orange 2 en Geronimo.
Je kan met de verschillende select-knopjes zelfs de routes van hun voorgangers vergelijken; Orange in 2002 en Sport Elec in 1997.

Naar de kaart: www.adonnante.com/carto.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: