Heiner zonder Bergsma verder (NED)

ENKHUIZEN (ANP) - Starzeiler Roy Heiner moet zich zonder de hulp van Han Bergsma zien te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Athene 2004. De 38-jarige bankmedewerker Bergsma heeft na ampel beraad besloten zijn baan voorrang te verlenen.

Heiner wil met Alex Breuseker, medewerker op zijn zeilacademie in Enkhuizen, proberen toch nog het startbewijs voor Nederland in de sterk bezette Starklasse te bemachtigen. "Het wordt niet de beste kwalificatiecampagne uit mijn Olympische loopbaan'', bekent de 42-jarige Heiner, die al vier keer deelnam aan de Spelen en brons won in Atlanta 1996. "Het wordt kort en krachtig. Maar je weet nooit. Met hard werken, kun je ver komen.''... lees verder

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: