Lefebvre-Good winnen eerste WK selectie

ANTWERPEN (BEL) - Zondag 22 februari zeilden Yannick Lefebvre (15) en Morgan Good(12) hun allereerste selectie wedstrijd in Cadet. Er werden 4 reeksen gevaren in een stevige bries op het Galgenweel in Antwerpen. Het was een perfecte wind voor ons Oostends jeugdteam. Sommige deelnemers hadden moeite hun bootje in bedwang te houden.

De vrieskou zorgde voor heel wat verkleumde vingers, wat het extra moeilijk maakte om de 4 reeksen uit te zeilen. Eén team heeft moeten opgeven hierdoor. Lefebvre - Good wonnen alle 4 de wedstrijden.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: