Orange 2 update | Crash box total-loss

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/02/2004 - 02:00

LORIENT (FRA) - Orange 2 is zondagochtend om 9u30 in haar thuisbasis gearriveerd. In no time was de mast eraf en werd de maxi catamaran uit het water gelift. Vandaag wordt het nieuw stukje boeg gemonteerd (lees crash box). Morgen kan als alles goed gaat de verf er weer op.
Er is haast bij want Bruno Peyron wil de 26ste terug starten: "We'll do our utmost to be ready to start out again as quickly as possible. Apparently, there is a weather pattern developing, which might be favourable for us on the 26th. It's now a race against time"

foto's © G. Martin-Raget/Orange

Wil je meer weten: www.maxicatamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: