200 myls totaal volgeboekt voor de inschrijvingen

HUIZEN (NED) - Was het de bedoeling met 69 schippers eind september 2004 te starten in de 200 myls 'SOLO', dan is dat niet helemaal gelukt. 78 solo-schippers, waaronder 3 vrouwen, zijn na een hectische inschrijfperiode verzekerd van hun startbewijs.

Ongeveer 250 teleurgestelde schippers sturen een niet aflatende stroom mailtjes om te proberen, alsnog te worden geplaatst.

Helaas 't is niet anders.

Eigenlijk te gek. Het is pas februari en een wedstrijd eind september is al volgeboekt !

Alles over de 200 MYLS: www.200myls.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: