Jules Verne Trophy| De achtervolging is begonnen

  • Author: Ice
    Date: vr, 27/02/2004 - 02:00

Bruno Peyron en crew is ook weer uit de startblokken en zet de achtervolging in. Orange 2 zeilde gisterenochtend volgens het WSSRC (World Sailing Speed Record Council) om 9u01min & 43 sec. locale tijd over de virtuele startlijn.

Bruno’s eerste reactie: "The wind will lighten up a little of the Bay of Biscay, backing head to wind, which suits us fine. That's why we wanted to leave a little later as we think that our opponent (Geronimo) will have to change tack to sail down, whereas we won't need to. It'll strengthen a little at Cape Fineterre"

foto © G.Martin-Raget/Orange

Volg deze super cat via: www.maxicatamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: