Jules Verne Trophy| De achtervolging is begonnen

  • Author: Ice
    Date: vr, 27/02/2004 - 02:00

Bruno Peyron en crew is ook weer uit de startblokken en zet de achtervolging in. Orange 2 zeilde gisterenochtend volgens het WSSRC (World Sailing Speed Record Council) om 9u01min & 43 sec. locale tijd over de virtuele startlijn.

Bruno’s eerste reactie: "The wind will lighten up a little of the Bay of Biscay, backing head to wind, which suits us fine. That's why we wanted to leave a little later as we think that our opponent (Geronimo) will have to change tack to sail down, whereas we won't need to. It'll strengthen a little at Cape Fineterre"

foto © G.Martin-Raget/Orange

Volg deze super cat via: www.maxicatamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: