Jules Verne Trophy| De achtervolging is begonnen

  • Author: Ice
    Date: vr, 27/02/2004 - 02:00

Bruno Peyron en crew is ook weer uit de startblokken en zet de achtervolging in. Orange 2 zeilde gisterenochtend volgens het WSSRC (World Sailing Speed Record Council) om 9u01min & 43 sec. locale tijd over de virtuele startlijn.

Bruno’s eerste reactie: "The wind will lighten up a little of the Bay of Biscay, backing head to wind, which suits us fine. That's why we wanted to leave a little later as we think that our opponent (Geronimo) will have to change tack to sail down, whereas we won't need to. It'll strengthen a little at Cape Fineterre"

foto © G.Martin-Raget/Orange

Volg deze super cat via: www.maxicatamaran-orange.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: