Ecover Ocean Sailing Academy stelt de leden voor

GENT (BEL) - Op zaterdag 14 februari e.k. stellen Mike Golding, schipper van de Open 60’ Ecover en Mick Bremans, CEO van Ecover de leden van de ECOVER Ocean Sailing Academy graag aan u persoonlijk voor.

Afspraak om 14 uur op de stand Sailing Academy in Hal 4 (u herkent vast wel de mini transat zeiltjes) voor een informele kennismaking. Om 15 uur heeft de bekendmaking plaats, samen met de ondertekening van het Clean Sea Charter door de geaccepteerde leden.

Dit gebeurt op de Belgian Boat Show, Flanders Expo Gent.

Eveneens wordt het eerste gedeelte van het cursusprogramma voorgesteld. Dat omvat ondermeer sportmanagement en omgaan met sponsoring, communicatie met bedrijven, sympathisanten en de media, zeiltechniek en slaap- en rusttechnieken (sofrologie) en veel meer.

foto © Grand Pavois / V. Rigler

Meer info Belgian Boatshow:
http://www.boatshow.be/ned/default.aspx

De sites in het oog te houden voor de verdere ontwikkeling van de Ocean Sailing Academy:
www.ecover.com
www.mikegolding.com/uk/default.asp?page=academy

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: