Winnaar Splash Combi '03 ontvangt nieuwe Splash

PUURS (BEL) - Dat het zeilen in Splash ook in België een vlucht neemt bewezen de 75 aanwezigen tijdens de Splash Kart Event op 24 januari te Puurs. Na een Kids Race, een Splash Race en een Parents Race werden de prijzen voor de Splash Combi 2003 uitgereikt.

Winnaar werd Alfred Lachappelle die Cédric Ameloot nipt van het hoogste schavot wist te houden. Derde plaats was voor Jérémy Decanck.
Alfred Lachappelle nam de eerste prijs, een nieuwe Splash uit handen van Roel Wester, bouwer en geesteskind van de Splash, in ontvangst.

2004 wordt voor de Splash Klasse Organisatie België een bijzonder jaar. Naast een verdubbeling van het aantal zeilers in de klasse, organiseren wij op 26 en 27 samen met de Belgische Optimistenklasse het Open Belgisch kampoenschap te Nieuwpoort.

Topper wordt het WK Splash en de Eurocup Flash die van 10juli tot 17 juli te Nieuwpoort plaats heeft.

Meer info:
www.splashworlds.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: