Rolex "Spirit of Yachting" films op TV

  • Author: Ice
    Date: vr, 12/03/2004 - 02:00

Hoogtepunten uit het voorbije Rolex wedstrijdseizoen in de "Spirit of Yachting films. In deze films gaat u zowel beroeps als amateur wedstrijdzeilers aan het werk zien op zulke plaatsen waar spektakel en competitie altijd samen op het racemenu staan.
Geniet thuis in uw zetel van deze uitzendingen die zich afspelen rond de steden Capri, Cowes, San Francisco, Sydney, St Thomas, Malta,… en nog veel meer.

The Spirt of Yachting - download hieronder de uitzendtijden in Europa op de zenders BBC World en CNBC sports:

BBC World (.pdf)
CNBC Sports (.pdf)

foto © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: