Rolex "Spirit of Yachting" films op TV

  • Author: Ice
    Date: vr, 12/03/2004 - 02:00

Hoogtepunten uit het voorbije Rolex wedstrijdseizoen in de "Spirit of Yachting films. In deze films gaat u zowel beroeps als amateur wedstrijdzeilers aan het werk zien op zulke plaatsen waar spektakel en competitie altijd samen op het racemenu staan.
Geniet thuis in uw zetel van deze uitzendingen die zich afspelen rond de steden Capri, Cowes, San Francisco, Sydney, St Thomas, Malta,… en nog veel meer.

The Spirt of Yachting - download hieronder de uitzendtijden in Europa op de zenders BBC World en CNBC sports:

BBC World (.pdf)
CNBC Sports (.pdf)

foto © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: