Verslag Splashwedstrijd | uitslagen Orlentbeker

BROECHEM (BEL) - Voor de Orlent beker te Broechem waren we op vanalles voorbereid. De vorige jaren konden we rekenen op een mooi zonnetje en weinig wind. De zon en de wind waren dit keer wel van de partij.
De vele shiften en rukwinden maakten het varen alvast niet gemakkelijk. Onze nieuwe zeilers betaalden leergeld.
Ook dit keer stond er op Ameloot Cédric geen maat. Alhoewel hij voortdurend strijd moest leveren met nieuwkomer Yannick Lefebvre. Cederic Eccelpoel werd eervol derde.

Uitslagen Orlent Beker:
Splash
Optimist
Europe

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: