Ben je klaar om op een Farr 40 te racen?

  • Author: Ice
    Date: wo, 17/03/2004 - 02:00

De Farr 40 "Farrfalina stuurt een internationale vacature rond om bemanning te ronselen voor hun Middelandse Zee campagne. Ze hebben een volledig programma klaar staan. De trainingen gaan door op de Solent. Er zijn geen financiële verplichtingen aan verbonden.
Heb je zin in waanzinnig one design racing e-mail je wedstrijdzeil CV onmiddellijk naar sailing@cadhireuk.com Volgende week kan te laat zijn.

Meer info en hun kalender op: www.cadhireuk.co.uk/FARRFALINA_2004_crew.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: