Ben je klaar om op een Farr 40 te racen?

  • Author: Ice
    Date: wo, 17/03/2004 - 02:00

De Farr 40 "Farrfalina stuurt een internationale vacature rond om bemanning te ronselen voor hun Middelandse Zee campagne. Ze hebben een volledig programma klaar staan. De trainingen gaan door op de Solent. Er zijn geen financiële verplichtingen aan verbonden.
Heb je zin in waanzinnig one design racing e-mail je wedstrijdzeil CV onmiddellijk naar sailing@cadhireuk.com Volgende week kan te laat zijn.

Meer info en hun kalender op: www.cadhireuk.co.uk/FARRFALINA_2004_crew.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: