Ben je klaar om op een Farr 40 te racen?

  • Author: Ice
    Date: wo, 17/03/2004 - 02:00

De Farr 40 "Farrfalina stuurt een internationale vacature rond om bemanning te ronselen voor hun Middelandse Zee campagne. Ze hebben een volledig programma klaar staan. De trainingen gaan door op de Solent. Er zijn geen financiële verplichtingen aan verbonden.
Heb je zin in waanzinnig one design racing e-mail je wedstrijdzeil CV onmiddellijk naar sailing@cadhireuk.com Volgende week kan te laat zijn.

Meer info en hun kalender op: www.cadhireuk.co.uk/FARRFALINA_2004_crew.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: