Ook de IJspegelaars hadden hun pechvogel

  • Author: Ice
    Date: do, 18/03/2004 - 02:00

SCHEVENINGEN (NED) - Afgelopen weekend is er heel wat schade bij mekaar gevaren. Ook de IJspegelaars ontkwamen niet aan de zware schadegolf die over Nederland raasde. Van op de Happy zagen ze van dichtbij de afgebroken mast van de Bolder. Naar eigen zeggen werden de IJspegelaars ditmaal getrakteerd op wind van ongeveer 30 knopen met flinke uitschieters.

foto © www.happyzeilen.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: