Ook de IJspegelaars hadden hun pechvogel

  • Author: Ice
    Date: do, 18/03/2004 - 02:00

SCHEVENINGEN (NED) - Afgelopen weekend is er heel wat schade bij mekaar gevaren. Ook de IJspegelaars ontkwamen niet aan de zware schadegolf die over Nederland raasde. Van op de Happy zagen ze van dichtbij de afgebroken mast van de Bolder. Naar eigen zeggen werden de IJspegelaars ditmaal getrakteerd op wind van ongeveer 30 knopen met flinke uitschieters.

foto © www.happyzeilen.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: