Ook de IJspegelaars hadden hun pechvogel

  • Author: Ice
    Date: do, 18/03/2004 - 02:00

SCHEVENINGEN (NED) - Afgelopen weekend is er heel wat schade bij mekaar gevaren. Ook de IJspegelaars ontkwamen niet aan de zware schadegolf die over Nederland raasde. Van op de Happy zagen ze van dichtbij de afgebroken mast van de Bolder. Naar eigen zeggen werden de IJspegelaars ditmaal getrakteerd op wind van ongeveer 30 knopen met flinke uitschieters.

foto © www.happyzeilen.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: