Teamverslag 49'er Eurolymp Garda | dag 2

GARDA (ITA) - Tweede dag op de Eurolymp in Garda. Om te profiteren van de harde bergwind die zich in de morgen opbouwt en tegen de middag weg valt om uit de tegenovergestelde richting te komen, heeft de wedstrijdleider ons om 8u op het water gestuurd. Wederom stralend weer maar een koude en krachtige wind die stoten van 25kn haalt. Nog net iets te veel voor ons, dit is onze 2e wedstrijd en 13e zeildag sinds we begonnen zijn. Lekker zwemmen dus, niet echt aangenaam in dit ijskoude bergwater!

Op de koop toe komt onze vleugel los, terug naar de kant hebben we hem snel kunnen repareren, maar we hebben wel 3 reeksen gemist.

Tegen 12u draaide de wind en tegen de middag stond er een mooie 10 tot 15kn. Toen hebben we nog 1 reeks gevaren en zijn we 9e geworden.

Vandaag is de start voor ons om 12u gepland, andere
klassen zijn nu al aan het zeilen. Het is hier weer heel zonnig en warm, dus ik verwacht hetzelfde scenario als gisteren.
Waarschijnlijk gaan we straks eerst nog even trainen.

Meer info en alle resultaten: www.fragliavelariva.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: