Laatste Goofie’s race van het seizoen 2003-2004

COLIJNSPLAAT (NED) - Beste zeilvrienden, zaterdag 3 april wordt de 7de Goofie’s race van dit winterseizoen gevaren. Dit is de afsluitende wedstrijd van het 20ste seizoen, die in 1984 als een onderlinge wedstrijd met 4 startende boten is begonnen en nu is uitgegroeid naar een deelnemersveld met bijna 100 boten.

Misschien reden voor een feestje, Jacolien en de bemanning van de Yachtclub vinden van wel.

Yachtclub Colijnsplaat waar de after-sail altijd is, sluit het 20ste seizoen af met een gezellig feestje, Jacolien en de bemanning verzorgen voor alle deelnemers van de afgelopen 20 jaar de hapjes en de Live-muziek m.m.v. "De Jake Schmid Band" na de wedstrijd vanaf 17.00 uur.

Inschrijven 10.00 uur in het matrozenhok van het clubgebouw W.S.V. Noord-Beveland jachthaven Colijnsplaat

briefing; 11.00 uur. inschrijven vóór 10.30 uur.

start; IMS 12.00 - ORC 12.15 - Ongemeten 12.30 uur.

I.M.S., O.R.C.-club en ongemeten zeilboten kunnen inschrijven.

Meer informatie Informatie: Yachtclub Colijnsplaat, Jachthavenweg 3
telefoon-fax 0113-695806
www.wsvnb.nl

foto: archief Clubracer | afsluiting 2002-2003

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: