aankondiging | National Laserwedstrijd 4 april

BROECHEM (BEL) Zondag 4 april National Laserwedstrijd. Een must wedstrijd voor alle laserzeilers. Uw wedstrijdleider ter plaatse: Joep! Wegens een schouderkwetsure niet in de Laser. Maar wel met het zeil spel bezig.

Laser en laser-radiaal: aparte starts
Start: op het water
Banen: driehoek-lus kombinaties en bakboord ronden
Jury op het water: apendix N van toepassing
Starttijd: van af 10.00 uur | geen start na 16.00 uur
Route zie: www.vvwbroechem.be

foto: archief vvwbroechem.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: