Er wordt gebaggerd in Blankenberge (BEL)

  • Author: entityone
    Date: ma, 29/03/2004 - 02:00

Heuglijk nieuws voor alle Blankenbergse ligplaatshouders: de baggerboot "Blani baggert sinds dit weekend in de spuikom aan de westkant, dus VVW kant.
Op maandag 5 april 2004 start de aannemer van fase 3 met het trekken van de oude palen (wat ongeveer 2 weken zal duren), zodat ze op 3 mei de nieuwe palen in de havenbodem zal beginnen te heien en in één moeite door
ook de pontons. Dit houdt in dat op 19 mei de werkzaamheden erop zouden zitten, en dat op 20 mei (toch nog even onder voorbehoud) de nieuwe VVW-haven plechtig in gebruik kan genomen worden, en kunnen we met z'n allen de miserie en het lig-leed van vorig jaar wegspoelen.

Je kan de vorderingen van de werken dag na dag volgen op de vernieuwde website van VVW Blankenberge www.vvwblankenberge.be

foto: Zelfs het autootje van Kuifje werkt mee!

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: