TV-presentatrice Pascale Naessens doopt Diabolic

ZEEBRUGGE (BEL) - Op zaterdag 28 februari vond de officiele doop plaats van de nieuwe Sun Fast 35 "DIABOLIC. Op het moment van de doop werden we bijna gestoord door een lokale sneeuwbui maar gelukkig bleef het bij een paar vlokken en kon schipper Glenn De Brouwer de ceremonie op gang trekken.

Na een woord van dank aan alle aanwezigen en natuurlijk niet te vergeten de sponsors vroeg Glenn aan de zeilster en meter Pascale Naessens het schip officieel te dopen. De meter doopte het schip met de woorden : "een veilige en behouden vaart aan Diabolic en zijn bemanning/bevrouwing" en liet daarbij de fles champagne tegen het schip knallen.
Nadien werd in de loods van RBSC de receptie verder gezet en vloeide de champagne rijkelijk onder de opgekomen toeschouwers.

(voor meer foto's kan U kijken op de site)

Diabolic Sailing Team
www.diabolic.be

Pascale Naessens, wie?
http://belgianbabes.t35.com/Pascale%20Naessens/pascale1.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: