Goofie's race maart | 77 boten aan de start

COLIJNSPLAAT (NED) - Zaterdag was de Oosterschelde weer het strijdtoneel van de Goofie’s race. Het aantal inschrijvingen was 77 schepen. Er was een mooie strijd in de verschillende klassen.
Tijdens de after-sail in de Yachtclub van de W.S.V. Noord-Beveland werden de winnaars van de verschillende klassen bekend gemaakt.

In de ORC- Club klasse ging de eerste prijs naar de SULA van Willem Huiszoon uit Middelburg die dit seizoen heer en meester is in deze klasse en afstevent op de overall titel met nog één wedstrijd op het programma, op de tweede plek de DJINN van Bas Schmit en de MISS BEHAVIN van Saskia Aertsen.
In de IMS klasse won de CHECKMATE van Peter de Ridder voor de EASY LIVING van Rinus de Jonge en de HOLMATRO met schipper Hans Horrevoets.
In de ongemeten klasse was de eerste prijs voor de HALFMOON van Bert Janssen.
In de eenheidsklasse van de first 31.7 was de overwinning voor Hans de Jager uit Wolphaartsdijk met de CHASSEUR.

De uitslagen in detail:
IMS Race 5
ORC Race 5
Ongemeten SW Race 5
31.7 klasse Race 5

Dankzij de shorecrew van Quango² hebben we voor u ook nog de start van de ongemeten klasse mogen inblikken:
Klik hier voor de video

Zie ook: www.wsvnb.nl

De volgende Goofie’s race die gevaren wordt is op zaterdag 3 april, de eerste start is voorzien om 12.00 uur.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: