Lefebvre & Good winnen Int. Easterregatta Cadet

Tijdens het paasweekend zeilden de Belgen Yannick Lefebvre(15) en Morgan Good (12) hun Cadet naar een eerste plaats op de Nederlandse Kaagse Plassen.
De wind was deze keer niet van de partij, maar de jongens konden toch dankzij een goed tactisch inzicht opnieuw voor een overwinning zorgen in de Cadetklasse. Dit weekend was het veld internationaal in vergelijking met de vorige wedstrijden en dubbel zo groot met 45 bootjes aan de startlijn.

De eerste 2 dagen stond er een lichte 3 bft, maar op paasmaandag liet de wind het volledig afweten en werd de wedstrijd afgelast.
Lefebvre - Good stond als enig Belgisch team op het podium, gevolgd door 2 Nederlands teams.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: