WK 49er van start | dag 1

ATHENE (GRE) - Deze morgen gingen de eerste twee vloten het water op met een windje van ongeveer 20 knopen. Tien minuten later zakte de wind in en ging de eerste reeks van start niet veel later kwam de wind in een ruk op tot 30 a 35 knopen. Een waar slagveld. Slechts een 20 tal boten finishten.

Blondiau (BEL) eindigde deze reeks 8 dankzij het feit dat ze geen spi trokken het laatste voor de windse rak.

De overige reeksen van hen waren 12 en 17

In de namiddag stond er nog 16 knopen en gingen wij het water op. We finishten 22 23 24 en staan momenteel 64.

Blondiau staat 35e

Top 3:

1. Iker Martinez ESP
2. Chris Draper GBR
3. Christoffer Sundby NOR

Meer info: www.eio.gr/2004_49er/index.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: