Vapillion presenteert zijn Spi Ouest fotoalbum

  • Author: Ice
    Date: vr, 16/04/2004 - 02:00

LA TRINITE SUR MER (FRA) - Fotograaf Jacques Vapillion maakte tijdens de Spi Ouest France Bouygues Telecom 2004 regatta een schitterende reeks foto’s. En zoals we van hem gewend zijn druipt zijn ambitie van de plaatsjes om het evenement als een lust voor het oog op de gevoelige plaat vast te leggen.

Tientallen beelden vanuit de lucht en op het water zijn te bewonderen via www.vapillon.com/uk/index.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: