Vapillion presenteert zijn Spi Ouest fotoalbum

  • Author: Ice
    Date: vr, 16/04/2004 - 02:00

LA TRINITE SUR MER (FRA) - Fotograaf Jacques Vapillion maakte tijdens de Spi Ouest France Bouygues Telecom 2004 regatta een schitterende reeks foto’s. En zoals we van hem gewend zijn druipt zijn ambitie van de plaatsjes om het evenement als een lust voor het oog op de gevoelige plaat vast te leggen.

Tientallen beelden vanuit de lucht en op het water zijn te bewonderen via www.vapillon.com/uk/index.php

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: