Al 57 schepen ingeschreven voor Tall Ships' Race

ANTWERPEN (BEL) - Alexander Von Humboldt en Sedov. Als deze namen weerklinken gaat er bij zeilliefhebbers meteen een belletje rinkelen. Beide prestigieuze schepen zijn maar twee van de totdusver 57 boten die tussen 21 en 24 juli naar Antwerpen afvaren voor de start van de "Tall Ships' Race.

Organisator Sail Training International heeft Antwerpen opnieuw uitgekozen als starthaven voor de Tall Ships' Race. Grote en kleine zeilboten zullen elkaar bekampen in een vriendschappelijke race. Van de Scheldestad gaat het naar Denemarken en Noorwegen om dan uiteindelijk aan te komen in Duitsland... lees verder

foto © Visual Resources

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: