Transat Ag2r | The race is on...

LORIENT (FRA) - Vandaag om 1400 uur klonk het startschot voor de eerste non-stop Atlantische oversteek voor de Figaro 2. Ook de onder Hollandse vlag varende EGERIA is op dat tijdstip de startlijn gepasseerd voor een 7500 km lange sprint naar de andere kant van de Oceaan. De bemanning, Ian Munslow en uiteraard mijzelf hadden er zin in.

De boot is er helemaal klaar voor en mentaal zijn we "ready to go". De boot was extra zwaar beladen met de door het wegvallen van de tussenstop op Madeira broodnodige extra voorraden. De meteo voor de komende dagen ziet er niet slecht uit; het veld kan zelfs rekenen op een bezeilde koers.

Race volgen?
Wil je op de hoogte blijven volg dan de race op www.transatag2r.com of volg ons via www.sanderbakker.nl Wij gaan er voor en hebben zo'n 25 dagen om onszelf voor in het veld te krijgen. Maar tegelijk zijn het ook 25 lange dagen om de boel heel te houden. Wat gaat het worden !?

Zeilgroet Sander & Ian

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: