Aankondiging ¾ Race.

BRUINISSE (NED) - 15 en 16 mei aanstaande organiseert U.S. Histos een fantastisch nieuw wedstrijd- evenement vanuit Bruinisse! Er zal gevaren worden met teams van vier personen op drie typen boten: de J22, Laser 2 en de Optimist!
Er zullen met de J22 (1 boot per team) en de Laser 2 (2 boten per team) korte baan wedstrijden gevaren worden en in de Optimist (1 boot per team) zal een estafette gehouden worden. Iedereen vaart tegen iedereen op elke discipline en er zal een hoog wedstrijdniveau gecombineerd worden met fun elementen, zoals de optimist.
We verblijven het weekend in de accomodatie van zeilschool AquaVitesse en daar zal zaterdagavond dan ook een maaltijd verzorgd worden waarna de bar zijn werk zal doen.

Mis dit evenement niet en zorg dat je er 15 en 16 mei bij bent om te strijden om de eerste ¾ Race trofee!
Voor meer informatie kun je kijken op www.driekwartrace.nl of even mailen naar driekwart@histos.nl.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: