Dankzij RSS naar volwassen Newsfeeder groeien

  • Author: Ice
    Date: do, 22/04/2004 - 20:20

Ontvang als eerste de laatste Clubracer nieuwsberichten via onze Really Simple Syndication newsfeeder, kortweg RSS genoemd. Waar het op neer komt is dit: Ons RSS newsfeeder document biedt de mogelijkheid om de content van Clubracer aan te bieden op een gestandaardiseerde manier. Door dit gestandaardiseerde formaat kunnen andere websites of stukken software dit formaat eenvoudig inlezen en daar de benodigde content uit halen om die opnieuw weer te geven.

Jan kan vanaf nu de Clubracer berichten eenvoudig op je eigen website publiceren.
Heb je een teamwebsite of watersportsite die de recentste nieuwsberichten van Clubracer wil aanbieden kan je gebruik maken van de onderstaande Newsfeeder links.

NATIONAAL
/rss/clubracernationalfeed.php

INTERNATIONAAL
/rss/clubracerinternationalfeed.php

Een beetje webmaster kan zo overweg met de geproduceerde xml files.

Op ons forum forum heb ik enkele praktische tips gepost hoe je met behulp van eenvoudig javascript of php de berichten op je eigen website kan publiceren.

Iedereen kan nu ook met een newsaggregator zonder moeite op de hoogte houden van nieuw toegevoegde Clubracer nieuwsberichten door één van de twee Clubracer-newsfeeds toe te voegen.

Ik hoop met deze nieuwe functionaliteit een bijdragen te doen aan alle zeilers en wedstrijdzeilers. Daarnaast geeft het me een goed gevoel dat de verspreiding van zeilsport berichten er met deze feeds een dimensie heeft bijgekregen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: