Lefebvre - Good behaalt 3de plaats op United4

HOORN (NED) - Tijdens het weekend van 24-25 april werd het eerste deel van de jaarlijkse 4 luik wedstrijd gevaren, beter bekend als de United 4. Een internationale bijeenkomst van zowat alle klassen in het dinghy circuit. Die gespreid wordt over 4 weekends gedurende het volledige zeilseizoen.
De wind liet het jammer genoeg zo goed als afweten. Er konden maar weinig wedstrijden gevaren worden. In sommige klassen werden er amper 2 wedstrijden gevaren. In de Cadet heeft men toch nog 4 wedstrijden kunnen uitzeilen.

Yannick Lefebvre (15) en Morgan Good (12) hadden het zeer moeilijk. De constante winddraaiingen zorgden voor extreme situaties. De jongens voeren een 3de, 9de, 6de, en 4de plaats wat hen in totaal op de derde plaats bracht.

Twee Nederlandse teams mochten boven aan de lijst staan.
Als 2de Belgisch team kwamen Arnaud Blij en Fisher Philips op de 5de plaats.

De volledig lijst staat op www.united4sailing.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: