Semaine Olympique Française | verslag Sebbe - dag 2

Niet veel nieuws onder de zon. En zon is er, maar helaas laat de wind het afweten. Gelukkig hadden ze als een resultaat van mijn protest van gisteren ons opgedeeld in 2 groepen. De 470 mannen zouden om 12u vertrekken, de 470 vrouwen en de Finnen om 14u30. Alles werd met een paar uur vertraagd, maar de wachttijden op het water werden toch aanzienlijk verminderd.

De wedstrijd was er echter niet beter om. Onmiddellijk na de start bleek al dat rechts heel goed uitkwam. Ik had voor een afwachtend midden gekozen, dus ik zag al vrij snel de helft over mij heen varen, en de andere helft in mijn achteruitkijkspiegels verdwijnen. De rest van de wedstrijd gebeurde er niet veel meer. Ik haalde wel constant wat in, maar geraakte niet verder dan een 12de plaats.

Vooraan staan 1.Krutskikh, een Rus, 2. Papathanasiou uit GRE en 3. Borysjov,een Ukrainier. zowel 1 als 3 hebben we nog nooit in de top 20 gezien, dus zij zijn alvast gelukkig. Ik sta momenteel 24ste.

Voor morgen verwachten ze alweer hetzelfde weer.

Bij de andere Belgen doet alleen Philippe Bergmans het echt goed. Hij staat momenteel 8ste. Van de anderen weet ik eigenlijk hun resultaten niet.

Tot morgen,
Sebbe

foto © Gilles Martin Raget

http://hyeres.ffvoile.net/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: