Carolijn Brouwer zoekt plaats aan boord bij het Nederlands Volvo Ocean team

  • Author: Ice
    Date: wo, 28/04/2004 - 11:15

HYERES (FRA) - Carolijn Brouwer (NED) momenteel in volle voorbereiding voor een 3de olympische campagne, laat via een interview weten dat een sollicitatie brief vertrokken is naar Roy Heiner. Zij zoekt een plaats aan boord bij een van Roy’s ABN AMRO teams voor de volgende Volvo Ocean Race. Zij heeft de voorkeur voor een gemixte crew maar ze weet niet of Roy Heiner vrouwen aan boord wil.

Op de vraag of ze er aan gedacht heeft dat ze dan wel eens met haar Belgische vriend (lees partner) Sebbe Godefroid aan boord zou kunnen zitten antwoord ze vaag dat dit wel interessant zou kunnen worden maar er verder nog niet diep heeft over nagedacht.
Een ding weet ze zeker; "als we samen rond de wereld kunnen, dan zijn we zeker klaar om samen een olympische campagne op te zetten"

uit: http://hyeres.ffvoile.net/

foto: Sebbe Godefroid (BEL) & Carolijn Brouwer (NED)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: