Verzekeringskwesties in maxi formaat tijdens de Antigua Sailing Week

De super maxi Mari Cha IV knalde vandaag in de Volvo 60 Venom tijdens de Antigua Sailing Week. Door de zware schade is Mari Cha IV genoodzaakt om zich terug te trekken uit de race. Op de foto is te zien dat ze zwaar beschadigd is aan haar boeg.
De MAXZ 86 maxi Morning Glory (GER) blijft in dezelfde klasse dominant aan de leiding gevolgd door haar zusterschip Pyewacket (USA). Dit dankzij de domme fout van Pyewacket omdat ze tijden de vorige race de laatste boei van het parcours miste.

Foto © Rick Tomlinson

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: