Verzekeringskwesties in maxi formaat tijdens de Antigua Sailing Week

De super maxi Mari Cha IV knalde vandaag in de Volvo 60 Venom tijdens de Antigua Sailing Week. Door de zware schade is Mari Cha IV genoodzaakt om zich terug te trekken uit de race. Op de foto is te zien dat ze zwaar beschadigd is aan haar boeg.
De MAXZ 86 maxi Morning Glory (GER) blijft in dezelfde klasse dominant aan de leiding gevolgd door haar zusterschip Pyewacket (USA). Dit dankzij de domme fout van Pyewacket omdat ze tijden de vorige race de laatste boei van het parcours miste.

Foto © Rick Tomlinson

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: