afgelast | Roompot Marina Cup

AFGELAST - AFGELAST - AFGELAST | KAMPERLAND (NED) - Op 8 en 9 mei a.s wordt er opnieuw een Roompot Marina Cup georganiseerd op de Oosteschelde te Kamperland. Een evenement die je niet mag missen! Op zaterdag varen we een Windward-Leeuwardbaan. We streven naar 4 starts. Op zondag zijn er lange baan wedstrijden. Dit zeilevenement wordt georganiseerd voor de eenheidsklasse J22, J24, X99, Max Fun 25, Mumm 30, Beneteau 31.7, 36.7, IMX40 + IMS en ORC. Ook is er een klasse ongemeten schepen.
Naast overall prijzen zijn er ook per eenheidsklasse prijzen te winnen. Bovendien maken alle
deelnemers kans op een weekendje weg voor 4 personen.

De organisatie ligt in handen van de Stichting Deltaweek, een professionele partner die zeer bekend is op de Oosterschelde.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: