Semaine Olympique Française | verslag Sebbe - dag 5

HYERES (FRA) Gisteren een triestige dag. Zoals voorspeld was het al vrij vroeg stormachtig hier in Hyeres. Om 10 u werd voor de eerste keer uitgesteld tot 14 u, en iets na 14u werden de wedstrijden afgelast voor de dag. In de vlagen zijn er pieken tot 48 knopen gemeten, wat dicht bij windkracht 10 ligt. Ik vind het eigenlijk allemaal nog wel wat meevallen, maar ja, ik heb dan ook het meest van de dag binnen filmpjes zitten kijken.

Voor vandaag kunnen ze theoretisch nog 3 reeksen doen, maar ik denk dat ze het bij 2 zullen houden. We starten om 10u45, en de laatst mogelijke start is om 14u30. De voorspellingen zijn 3 a 4 beaufort.

Tot dan,
Sebbe

http://hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: