Laatste Goofies race 2003-2004 | Video update

  • Author: Ice
    Date: ma, 05/04/2004 - 02:00

COLIJNSPLAAT (NED) - Dat het ORC-Club veld duidelijk te vroeg over de lijn ging was duidelijk, zij kregen een verdiende algemene terugroep. Jammer dat sommige IMS schepen ook stiekem willen profiteren van enkele bootlengte voorsprong en daarbij niet teruggefloten worden.
Zo vertelt de video-opname dat een paar IMS schepen ver over de lijn zaten. Op de voorgrond zien we een J35 met wel heel veel bootlengtes voorsprong en aan de pin wordt er ook niet op enkele tientallen meters gekeken.

Onze 007 verslaggever ter plaatse kon de starts digitaal opnemen, deze dienen enkel ter illustratie.

Bekijk video start IMS race 6 (1.05Mb)

Bekijk video start ORC-Club race 6 (1.8 Mb)

Bekijk video start Ongemeten race 6 (0.9 Mb)

foto © Quango²

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: