Laatste Goofies race 2003-2004 | Video update

  • Author: Ice
    Date: ma, 05/04/2004 - 02:00

COLIJNSPLAAT (NED) - Dat het ORC-Club veld duidelijk te vroeg over de lijn ging was duidelijk, zij kregen een verdiende algemene terugroep. Jammer dat sommige IMS schepen ook stiekem willen profiteren van enkele bootlengte voorsprong en daarbij niet teruggefloten worden.
Zo vertelt de video-opname dat een paar IMS schepen ver over de lijn zaten. Op de voorgrond zien we een J35 met wel heel veel bootlengtes voorsprong en aan de pin wordt er ook niet op enkele tientallen meters gekeken.

Onze 007 verslaggever ter plaatse kon de starts digitaal opnemen, deze dienen enkel ter illustratie.

Bekijk video start IMS race 6 (1.05Mb)

Bekijk video start ORC-Club race 6 (1.8 Mb)

Bekijk video start Ongemeten race 6 (0.9 Mb)

foto © Quango²

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: