Nationale Must-wedstrijd ZSC Broechem

BROECHEM (BEL) - Gisteren hebben we een prachtige zeildag gehad. Meestal zon, krachtige vlagen. Er zijn 4 manches gevaren, manche 1, 2 en 4 met ZW-wind. Enkel voor de 3de manche moesten we het parcours 40° verleggen, de wind draaide door een onweersbui naar het westen. Na 4 manches met 1 aftrek was bij de Laser Standaard Wannes Van Laer, die onder deze omstandigheden zijn Laser duidelijk het beste in de hand hield, gewonnen. Bij de Radiaals is er veel gezwommen, maar bij hen werd het nog een spannende strijd om de titel. Uiteindelijk heeft François Lambert de wedstrijd gewonnen, voor Bart Meynendoncks, die met gelijke punten toch 2de werd.

foto: archief vvw Broechem

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: