Lefebvre - Good scoren selectiewedstrijd WK Cadet

ANTWERPEN (BEL) - Zondag 4 april zeilden Yannick Lefebvre (15) en Morgan Good (12) hun tweede selectie wedstrijd in Cadet. Net als in februari werden er 4 reeksen gevaren. Er stond een goeie 4-6 bft op het Galgenweel in Antwerpen. Het Oostends jeugdzeilteam kon dankzij een perfecte boothandeling hun cadet steeds onder controle houden, wat niet voor alle deelnemers het geval was. Vooral aan de gijpboei liep het al eens mis. Waardoor heel wat bootjes omklapten.
Lefebvre- Good won de 4 reeksen met aanzienlijke voorsprong. Dit is blijkbaar hun weertje !

De volgende selectiewedstrijd wordt in Nederland gevaren op de Kaagse plassen, op paasmaandag.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: