Video SKOB paasstage 2004

OOSTENDE (BEL) - Op 3, 4 en 5 april had de skob een stage. Ze waren er met hun 20. De Skobbertjes. Tomas Gunst, Inneke Moulaert en Wannes Van Laer zetten de lijnen uit. Niettegenstaande de sterke wind ging op zaterdag een groep op zee trainen.

Op zondag en maandag werd door iedereen hard op de spuikom te Oostende gewerkt. Bij windvlagen met pieken tot 7Bft ging voor sommigen van onze nieuwkomers een nieuwe wereld open. Moe maar tevreden van deze 3 daagse trokken de zeilers op maandagavond huiswaarts.

Na de FR wedstrijd in Sneek(NL) staat 15 - 16 -17 april een 2 stage gepland. Hopelijk zijn de weergoden gunstig en kunnen zoveel mogelijk zeilers mee de zee op.

Klik hier voor de SKOB Paasstage video (3.1Mb)

Meer info over de Belgische Splash klasse organisatie:
www.skob.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: