aankondiging | C-Power Thornton Cup 16 mei (BEL)

OOSTENDE (BEL) - De Royal North Sea Yacht Club te Oostende organiseert op zondag 16 mei 2004 de C-Power Thornton Cup. de wedstrijd is open voor IRC en CRC gemeten zeiljachten. De grotere jachten zullen een baan van om en bij de 38 zeemijl varen naar de Thorntonbank SW boei en terug. Voor de kleinere klassen is er een kortere baan voorzien. De eerste start is om 07u55. Sailing Instructions zijn af te halen op zaterdag 15 mei om 19u
Volgens de notice of race (5.1) is deze race volledig gratis

Tomdooley van Quango² schrijft ons dat er minstens 6 Belgische halftonners aan de start zullen verschijnen: General Tapioca, Halfmoon, Waverider, Fantasy, Red Cloud & de Quango².
Een mooie voorbereiding en testcase voor het Belgisch kampioenschap te Breskens (NED) dat in augustus verweven is in het Breskenssailing weekend.

Meer info: www.rnsyc.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: