Belgische Europe zeilers winnen 2de United 4 van dit seizoen

MUIDERZAND (NED) - De 2de United 4 van dit seizoen werd gevaren onder zeer moeilijke condities. De wind varieerde sterk zowel in richting als in kracht. Marie-Amandine Vandeghinste liet er echter geen enkele twijfel over bestaan wie dit week-end de sterkste was en won de zes reeksen. Met reeksen van 2, 3 en 4 won Yannick Laumans bij de jongens; hij was tweede in het totaalklassement. Ook Lien de Bie zeilde sterk en haalde een 6de plaats overall en werd zo derde meisje. Eva Strauss wisselde enkele mindere reeksen af met twee maal een 12 op een totaal van 31 deelnemers.

foto: archief Europe Yannick Laumans (BEL899)

Zie ook www.united4sailing.org voor de complete uitslag.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: