Europees Kampioenschap Finn - Dag 3

LA ROCHELLE (FRA) - Dag iedereen! Een zware dag vandaag. Reeds voor de eerste reeks voelde ik mij wat onzeker. Ik slaagde er niet in een deftig plan te maken. Na wat algemene terugroepen vertrokken we zoals standaard weer onder zwarte vlag. Sander Willems vertrok duidelijk voor mij, waardoor hij me volledig afdekte en ik snel mijn lijn verloor. Daarna ging het van kwaad naar erger. Ik probeerde hopeloos terug te komen, maar vooral tegen het einde toe was het echt hopeloos. Ik werd 35ste...

De tweede reeks werden er opnieuw valse starten gegeven, zelfs met zwarte vlag. Met de juiste start kwam in de 1,5 meter die er onder mij vrij was, zich een Rus nestelen, die ervoor zorgde dat we op het moment van de start allebei achteruit gingen. Niet echt de snelste manier om weg te komen. Ik werd 30ste aan de eerste boei en haalde zeer goed in vanaf dan. Ik finishte uiteindelijk als 7de.
Matheusz staat nog steeds 1 met een 1 en een 3 vandaag. Daarna komt Ben, die 2x 2 voer. Ik sta 3de met een 35 en een 7. Zoals jullie al begrepen hebben valt de slechtste reeks nu weg.

Tot morgen,
Sebbe

Voorlopig resultaat:
1. Mateusz Kusznierewicz POL
2. Ben Ainslie GBR
3. Sebbe Godefroid BEL

www.questforgold.be
www.srr-sailing.com/divers/pagesiteeuropefinn.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: