Lefebvre - Good Nederlands Kampioen Cadet 2004

BRAASSEM (NED) - Van 20 tot en met 22 mei werd op de Braassem het ONK Solo en Cadet verzeild. Ruim 25 Solo's en 46 Cadetten verschenen aan de start. Donderdag was het rustig en zonnig weer en werden er in NNO wind van 3 bft drie wedstrijden gevaren. Vrijdag stonden er 4 wedstrijden op het programma, waarbij tijdens de laatste 2 races de wind toenam tot ca. 5 bft. Zaterdag was het wederom schitterend zeilweer en konden de resterende 3 potten gevaren worden, nu in windkracht 3 tot 4. De kampioenstitels gingen naar Yannick Levebvre en Morgan Good (BEL) in de Cadet en naar Andy Davis (GBR) in de Solo.

1.BEL 9453 Yannick Lefebvre - Morgan Good
2.NED 8437 Sven Oomens- Dafne Wijbergh
3.POL 9258 Piotr Patelka - Natalie Wierzbicka

Complete uitslagen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: