Bart Bomans behaalt titel Frans kampioen OK

Op het meer van Madine (FRA) werden afgelopen weekeinde (20 t/m22 mei) de Franse Open kampioenschappen in de OK klasse gezeild. 47 boten waren afgereisd naar deze jaarlijkse klassieker. Onder matige en shiftige wind kwam Bart Bomans er 8 van de 10 reeksen als beste uit, op de voet gevolgd door de Brit Nick Graig. Rudiger Prinz (GER) werd derde.
Overige Belgen Frank Van Roy, Paul Verrijdt en Marc Geboes eindigden respectievelijk knap 9, 12 en 36.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: