uitnodiging Summercamp Aiya Sydney (AUS)

De Australische Yngling Club nodigt Nederlandse Jeugdzeilers uit deel te nemen aan haar Summer- (voor ons winter) Camp en vervolgens deel te nemen aan het Open Australisch kampioenschap dat verzeild wordt in Sydney Harbour. Dit verzoek is tot stand gekomen naar aanleiding van afspraken die de Nederlandse, de Deense en de Australische Ynglingclub met elkaar hebben gemaakt over het uitwisselen van jeugd.

De bedoeling is daarbij dat we zoveel mogelijk gastheer zijn voor elkaars jeugd. Dit betekent dat jeugdzeilers zoveel mogelijk door de gastheren opgevangen worden en de jongeren alleen voor vervoer van en naar moeten zorgen.

Een boot ligt dan voor je klaar en je wordt bij Ynglingzeilers ondergebracht. Zo ook in Sydney.

Het summercamp zal in de regio Sydney zijn en de Kampioenschappen worden gevaren vanuit de Royal Sydney Yachtsquadron dat direct in de omgeving van het Operahouse en Harbourbridge ligt. Een schitterende locatie.

Aansluitend aan het Kampioenschap pak je op oudejaarsavond nog het indrukwekkende vuurwerk mee bij Sydneyharbourbridge die op nog geen vijf minuten lopen van de club afligt.

Een niet te missen kans voor alle jongens en meisjes onder ons die tijd en gelegenheid hebben om de meest attractieve plek van het zuidelijk halfrond te bezoeken.

Anna Bertling, Tanja Wiersma en Martijn Zandbergen zijn je al voor gegaan en kunnen je zeker vertellen dat het een fantastische ervaring is om daar te zeilen en met de Australische cultuur in aanraking te komen.

Interesse? Neem dan contact op met Huub de Haer:
h.haer@chello.nl

Data:
20-24 December 2004 Summercamp
28-30 december 2004 Open Australisch Kampioenschap

En vergeet vooral niet er een paar weekjes bij te boeken om alles te zien!

www.yngling.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: