De Watersportdag is er weer!

Wie kent hem niet? Dé Watersportdag? Een evenement dat jarenlang op ieders sportkalender prijkte? Een dag proeven van het rijke menu dat de watersport in Vlaanderen te bieden heeft!
Op 29 mei slaan 7 watersportfederaties en meer dan 50 clubs de handen in elkaar om er weer een feest van te maken! (nieuwe clubs zijn nog steeds welkom!)

Catamaran, windsurfen, waterski, rafting, kiteboarden, zeilwagenrijden, roeien, zeilen, wakeboarden, kitbuggy, overlevingszwemmen, bananariding, golfsurfen, kitebuggy, toervaren, zeilen met optimist, mini J,…Neem het rijke menu ter hand, kies en maak kennis met de watersport in Vlaanderen. Daarnaast zijn er ook heel wat randactiviteiten en beachgames die aantonen dat het leuk vertoeven is in de watersportclubs.

De watersportdag wil aan watersporters (in spe) de kans geven op 29 mei initiatielessen te volgen in een vrij te kiezen watersport! Voor de meeste sporten zijn die lessen gratis, enkel in sommige gevallen wordt een bijdrage gevraagd als deelname in de onkosten van het materiaal! Men kan in alle provincies terecht!

Bezoek snel de website www.watersportdag.be , schrijf je in of stel je vragen aan info@watersportdag.be of bel de infolijn! 0478/366040

Samen met jullie maken we er een feest van!

Het is de bedoeling om het project in 2005 uit te breiden tot commerciële partners en zo te evolueren in de richting van het"fête du nautisme" in Frankrijk (773000 bezoekers) waarin alle partners samenwerken om de watersport te promoten!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: