Bart Bomans wint seizoensopener OK klasse

MEDEMBLIK (NED) - Afgelopen weekeinde zeilde Bart Bomans (BEL) de eerste plaats in de Spring Cup. Tweede in wedstrijd was de Brit Jim Hunt, gevolgd door Duitser Karsten Hitz en nieuwkomer Jesper Petersen (DEN). Bart, Europees kampioen, finishte zes van de acht reeksen als eerste. De Belgen Frank Vanroy en Paul Verrijdt eindigden respectievelijk als 18de en 19de. Mark Geboes werd 28e. Er waren 29 boten.

Te verwachten klassiekers zijn nog de Franse Kampioenschappen te Madine, de Duitse Open te Kiel en het Wereldkampioenschap in Parkstone (GBR).

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: