Burgemeester doopt Yacht Vision (NED)

MONNICKENDAM (NED) -"Wij dopen u Yacht Vision en wensen u en uw bemanning een behouden vaart. En daar ging-ie, de splinternieuwe Dehler 39 SQ waarmee wedstrijdzeiler Harry Amsterdam (NED) de komende twee jaar mee gaat doen aan zeilwedstrijden.
Aan burgemeester Ed Jongmans van Waterland viel de eer om het schip op 1 mei te dopen. Schipper Harry Amsterdam gaat met de Yacht Vision meedoen aan nationale en internationale zeilwedstrijden, maar de thuishaven blijft Monnickendam.

foto © Noord Hollands Dagblad

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: