Ben en Nadia Duits Kampioen Snipe

CALDONAZZO (ITA) - Het klinkt wel raar, een Duits kamioenschap in Italie. De reden zijn door te vele klassen in Duitsland en club politiek. Caldonazzo een heel mooi meer 20 km noord van het Garda meer, en 170 km zuid van Munchen. Mooie coulissen, mooi weer, vino en pasta a volonté. Het is iedereen aangeraden een keer naar Caldonazzo te gaan.

36 deelnemers en 6 verschillende landen.
Het was heel shifty...dus de Galgenweel zeilers hadden dikke chancen, en inderdaad het begon goed voor ons, de eerste dag twee races en alle twee gewonnen, Bibbi van Brasilien hadden we nog juist met een cm kunnen achter houden. De tweede dag weer een 1e een 6e en een 3e plaats.
Voor ons was de titel al gewonnen en moesten de volgende dag niet meer zeilen.

Groetjes Ben,
www.big-ben.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: