Peter Laureyssens en Peter De Smedt naar de start van de MINI-FASTNET

DOARNENEZ (FRA) - Peter Laureyssens (BEL) en Peter De Smedt (BEL) zijn Zondag 6 Juni vertrokken naar Douarnenez om zich voor te bereiden op de 19e MINI-FASTNET die Zondag 13 Juni van start gaat. Zaterdag 12 Juni wordt er een proloog gevaren.
Met zijn pogo 2, "Basecamp 438" vaart Peter Laureyssens deze wedstrijd mee als training/voorbereiding op de MINITRANSAT in 2005.
De Mini-Fastnet viert zijn 20e verjaardag. Deze wedstrijd werd voor het eerst gevaren in 1984, en was het initiatief van de Franse zeiler Jean-Luc Garnier. De race start in Douarnenez -rond de Fastnet-Rock -Douarnenez. Totaal 700 mijl.

We zullen ons best doen om jullie op de hoogte te houden van de posities en gebeurtenissen.

in het oog te houden:

www.minitransat650.be
Mini Fastnet 2004

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: